Sunday, 20 October 2013

Mufin





17/5/2013 - 100 biji mufin kelapa dibeli oleh Ton . Terima kasih .

Kek & Mufin




20/4/2013 - 20 biji mufin kelapa &  kek coklat kecil sekali lagi dibeli oleh Ton. Terimakasih ye sudi beli       dengan akak. 

Butter Kek




7/4/2013 - Kek snow and kek red vekvet. Sedap. Sumber resepi maklangazie & blog myresipi.com

Friday, 17 May 2013

Muffin


5/4/2013 - 5 biji mufin kelapa dibeli oleh Saodah.


5/4/2013 - 15 biji mufin kelapa dibeli oleh Lee Ling.


Butter Kek

  

23/3/2013 - Soft Marble/3 Rasa dibeli oleh kawan adik Pn. Siti Nurhayati.

Moist Coklat Kek


  




23/3/2013 - Moist coklat kek. Disaluti & disandwichkan dengan lapisan coklat & fresh  
                   cream. sedap you. Sumber dari blog myresepi.com.



Sunday, 14 April 2013

Butter Kek



RM35.00
17/3/2013 - Sebiji kek coklat kecik dibeli oleh Ton.

Butter Kek


14/3/2013 - Kek Karot tanpa frosting dibeli oleh Aisyah

Mufin


1/2/2013 - 100 nos mufin kelapa dibeli oleh Kak Pah.

Mufin




28/1/2013 - Assorted mufin - corn, mixfruit walnut & coklat cheese. Tapi kali nie coklat cheese mufin ibu 
                   tambah sedikit coklat paste supaya kecoklatanya lebih terasa. 

Butter Cake



27/1/2013 - Soft Marble/3 Rasa dibeli adik ibu untuk jamuan makan-makan kat tempat kerja dia.




Mufin




21/12/2013 - 60 Biji Mufin Kelapa sekali lagi di beli oleh Kak Pah.


Mufin


Coklat Cheese Mufin

20/1/2013 - Mufin yang sedap. Sumber dari maklangazie.blogspot.com 


Kek Gulung


Benjiroll

Pandan Swissroll

Coklat Swissroll 


12/1/2013 - Dah lama belajar dengan Chef Hajah Noraini / Aniz Baking Center tapi baru first time nak cuba
                    Swissroll nie. Benjiroll dah pernah cuba dulu, dah jadi favourate my hubby & daughter pun.
                    Tak rugi belajar dengan Chef Hajah Noraini sebab resepi beliau sedap-sedap belaka. Tapi tak
                    tau mana silapnya, gulunganya tak jadi, pecah pulak.




Mufin



1/1/2013 - Mufin Coklat & Blueberry .

Brownies



10/12/2013 - Buat nie pada hari yang sama dengan Josephine. Tapi yang nie untuk my daughter.

Kek Lapis



23/12/2013 - Kek Lapis India saiz kecik dieli oleh Acik.

Brownies



10/11/12 - Walnut Oreo Brownie sekali lagi dibeli oleh Josephine.

Kek Lapis





Kek Lapis Tembikai

6/11/2012 - Dah lama buat tapi baru sekarang nak upload gambar. Sumber dari blog myresipi.com.




Tuesday, 19 February 2013

Kek Lapis

RM60.00 

RM100.00

20/10/2013 - Kek Lapis Asam Manis & Kek Lapis India dibeli oleh Acik



Butter Cake




14/10/2012 - Coconut Pandan Cake with coconut crumble. Resepi dari blog resepinoraini.blogspot.com. Suka sangat dengan kek nie.



14/10/2012 - Coklat chip muffin. Dah lama buat tapi baru nak update. Sumber kalau tak silaplah dari blog mamafami.



30/9/2012 - Kek zebra dari blog myresipi.com ni memang sedap pada ibulah. Cara buat kek nie macam buat bahulu. Original kek ni coklat/puth tapi ibu dah tukarkan kepada perisa coconut pandan & strawberry. Memang best. Tengok kek nie kejadiannya cantik kan. kan kan kan.

.     
RM35.00 

30/9/2012 - Soft Butter Cake/Tiga Rasa dibeli oleh Pn Saripah (MAB).